Bedrijfswagen verkopen Oost-Vlaanderen

Auto Verkopen?

Vul onderstaand formulier in!

Alle velden met een * zijn verplicht!

Bedrijfsauto verkopen in Oost-Vlaanderen via persoonlijk contact

bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagen verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn een Belgisch autobedrijf met eigen ophaaldienst . Wij kopen alle bedrijfswagens tegen een correcte prijs en betalen cash uit. Wacht niet langer als jij je auto snel wilt verkopen in Oost-Vlaanderen.

Als auto opkoper zijn we altijd op zoek naar gebruikte firma auto’s om te exporteren. Wij zien u dus graag komen met uw auto. Heeft u een bedrijfsauto welke u wilt verkopen, bij u in Oost-Vlaanderen, neem dan snel met ons contact op; wij zijn u graag van dienst. Wij kopen regelmatig auto’s van bedrijven, waar u ook woont, wij komen ter plaatse om uw auto in te kopen.

 

Snel uw bedrijfsauto verkopen voor een hoog bedrag?

U krijgt de beste prijs aangeboden voor uw bedrijfsauto. We nemen de bedrijfswagen mee in de staat waarin jullie hem verkopen, zelfs zonder keuring en zonder garantie. Je kan met alle auto’s bij ons terecht en wij betalen je een eerlijke en goeie prijs voor je wagen. Voor elk merk en type auto kunt u bij ons terecht. Van bijna nieuwe auto’s tot echte occasies wij zijn in alle wagens geïnteresseerd. Bedrijfsauto verkopen is in Vlaanderen gespecialiseerd in het opkopen van alle merken en modellen. Bent u van Oost-Vlaanderen. en heb je beslist om u firmawagen aan ons te verkopen betalen wij onmiddellijk, meestal cash maar bankcheque of overschrijving is ook steeds mogelijk. Wanneer je je firmawagen snel wil verkopen in Oost-Vlaanderen schikken wij ons naar uw verlangen.

 

Wij kopen alle bedrijfswagens in Oost-Vlaanderen:

bedrijfsauto-verkopen
✔ Zonder keuring
✔ Met schade
✔ 4X4’s
✔ Recente wagens
✔ Met veel kilometers
✔ Monovolumes
✔ Lichte vrachtwagens
✔ Met weinig kilometers

Een bedrijfsauto verkopen in Oost-Vlaanderen en omgeving was nog nooit zo makkelijk!

Iemand die snel zijn firmawagen wil verkopen kies het best voor ons als auto opkoper in Oost-Vlaanderen. Auto verkopen is altijd op zoek naar bestelbussen, lichte vrachtwagens, camionettes … om om op te kopen of te exporteren of te gebruiken voor de onderdelen. Kortom, heeft u een firma wagen of lichtevracht welke u wilt verkopen in de regio Oost-Vlaanderen bel ons op 0468/111 115 of vul het formulier hierboven in om te kijken hoeveel je auto waard is bij ons. Wij helpen je steeds met plezier verder zodat u uw bedrijfswagen voor de beste prijs kan verkopen.

Waar ons bedrijf onder andere auto’s inkoopt

De auto opkoper van ons bedrijf koopt in heel Vlaanderen auto’s. provincies waar wij vooral actief zijn naast Oost-Vlaanderen  zijn : West-Vlaanderen –  Vlaams BrabantAntwerpenBrusselBrabant  en Limburg.