camionette verkopen

Auto Verkopen?

Vul onderstaand formulier in!

Alle velden met een * zijn verplicht!

Home > Camionette verkopen

Camionette verkopen – Opkoper bestelwagens

 

Camionette verkopenWilt u uw camionette verkopen aan een eerlijke marktprijs? Dan zit je hier goed. U bent aangekomen op de juiste plaats om uw camionette op een snelle manier te verkopen bij mensen die je kunt vertrouwen.
Wij zijn een Belgisch autoinkoop bedrijf met een eigen ophaaldienst dat alle merken van auto’s en vracht en bestelwagens inkoopt. Wij van camionette verkopen kopen bijna alles. Camionettes voor export met veel kilometers, schadewagens, alsook recente camionettes met weinig kilometers. Wij hebben geen autokeuring nodig wat het makkelijk maakt voor u als verkoper. Wij kopen reeds meer dan 10 jaar auto’s van particulieren en bedrijven en dit op een efficiënte en gestroomlijnde manier in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Vlaams Brabant, Brussel en Limburg.

Wij komen u camionette ophalen in Oost en West Vlaanderen, Brussel, Vlaams Brabant, Brabant, Limburg en Antwerpen

We nemen de camionette steeds mee in de staat waarin hij zich bevindt zonder keuring en zonder garantie. Wij betalen je een eerlijke en goeie prijs voor je voertuig. Als u beslist om u camionette aan ons te verkopen betalen wij onmiddellijk, meestal cash maar bankcheque of overschrijving is ook steeds mogelijk. Als auto opkoper schikken wij ons naar uw verlangen. Wij komen ter plaatse over heel Vlaanderen zowel in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg.

Wij kopen elke camionette tegen een correcte prijs en betalen cash uit!

Wij kopen alle wagens tegen een correcte prijs en betalen cash uit. Veel mensen wensen geen administratieve rompslomp bij de verkoop van hun camionette of ze hebben geen tijd om hun auto op auto websites of tweedehandssites te plaatsen. Wij bieden u de oplossing, verkoop u bestelwagen aan ons! U zal snel merken dat u bij ons verzekerd bent van een betrouwbare auto opkoper aan wie u en snel en veilig uw auto kunt verkopen. Plaats geen advertenties op het internet, neem gewoon contact met camionette verkopen, wij bieden u 100% inkoop garantie, ongeacht het bouwjaar, merk of staat van uw auto.

U wilt uw camionette verkopen aan een redelijk prijs?

camionette verkopen? Je kan altijd vrijblijvend bellen: 0468/111 115 of het formulier hieronder invullen om te kijken hoeveel je auto waard is bij ons. Wij helpen je steeds met plezier verder zodat u uw wagen voor de beste prijs kan verkopen

 

Camionette verkopenStaat je camionette te Koop en wil je hem zo snel mogelijk uit de hand doen!? Maak hier gebruik van onze gratis auto verkoopservice. Dit is de gemakkelijkste en correcte manier om je voertuig te verkopen. U kunt uw camionette eenvoudig aanmelden door uw gegevens in ons formulier in te vullen. Zet uw vraagprijs zo scherp mogelijk want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant.

Onze medewerkers zullen altijd voor de hoogste prijs gaan en gaan net zolang door tot u tevreden bent. Zodra wij uw formulier ontvangen zullen wij u contacteren voor een afspraak en in overleg met u wordt besloten of u al dan niet uw camionette wenst te verkopen. Wij staan garant voor een correcte afhandeling van uw verkoop. U ontvangt onmiddellijk cash geld!

 

Het gebruik van een bestelwagen of camionette

Een bestelwagen of camionette is een auto bedoeld voor het vervoeren van goederen en spullen. Met een rijbewijs B kan men in Vlaanderen een camionette of bestelwagen besturen. Het totale gewicht van de auto plus belading mag in dat geval niet meer dan 3500 kg zijn.

Kleinere modellen worden meestal bestelwagen of bestelauto genoemd. Vroeger werden deze gebouwd op een (aangepast) chassis van een personenwagen: aan de achterzijde van een personenauto werd dan een laadruimte geplakt. Een voorbeeld hiervan is de originele Citroën AK400 of Besteleend. Ook de Seat Terra en eerste generaties van de Volkswagen Caddy en Opel Combo zijn voorbeelden van gemodificeerde personenwagens. Moderne generaties bestelauto’s zijn vaak als op zichzelf staande modellen ontwikkeld.

Een kenmerk van grotere bestelbussen zijn de modulaire chassis, waardoor verschillende lengtes, hoogtes en opbouwen mogelijk zijn. Deze bestelbussen zijn in allerlei varianten leverbaar: met of zonder cabine, kipper, laadbak, boxline, koelombouw, etc.

Er zijn veel verschillende automerken die camionettes verkopen. De meest gekende zijn de Fiat Fiorino, Citroën Berlingo, Renault Kangoo en Volkswagen Caddy. Voorbeelden van middelgrote bestelbussen: Ford Transit, Mercedes-Benz Vito en de Renault Trafic. Voorbeelden van grote bestelbussen: Fiat Ducato en Iveco Daily In Vlaanderen zijn de bekendste automerken met bestelwagens: Ford, Mercedes-Benz, Nissan, Renault en Volkswagen. Ook deze automerken hebben milieuvriendelijke en brandstofzuinige modellen in hun showroom staan.