Export auto gevraagd

Export auto – U auto voor export verkopen?

Ben je van plan om je auto te verkopen voor export? Dan zit je hier goed! U bent aangekomen op de juiste plaats om uw auto voor export te verkopen bij mensen die je kunt vertrouwen. Wij zijn een Belgisch export auto bedrijf met een eigen ophaaldienst dat alle merken van auto’s en bedrijfsauto’s inkoopt voor export. Wij van auto-verkopen-verkoop.be kopen bijna alle auto’s voor export. Auto’s om te exporteren met veel kilometers, schadewagens, monovolumes, 4×4’s, lichte vrachtwagens, bedrijfswagens, alsook recente auto’s met weinig kilometers. Wij hebben geen autokeuring nodig wat het makkelijk maakt voor potentiele verkopers. Wij kopen reeds meer dan 10 jaar auto’s van particulieren en bedrijven en dit op een efficiënte en gestroomlijnde manier. U kan aan onze opkopers iedere geschikte auto voor export verkopen, contacteer ons voor meer info!

Ons bedrijf kan vandaag uw export auto kopen

Export auto is gespecialiseerd zijn in de export van auto’s bieden wij u een correcte prijs en een snelle afhandeling van de verkoop. We nemen de wagen steeds mee in de staat waarin hij zich bevindt zonder keuring en zonder garantie. Je kan met alle export auto’s bij ons terecht en wij betalen je een eerlijke en goeie prijs voor je wagen. Als u beslist om u auto aan ons te verkopen om te exporteren betalen wij onmiddellijk, meestal cash maar bankcheque of overschrijving is ook steeds mogelijk. Als auto exporteur schikken wij ons naar uw verlangen. Wij komen ter plaatse over heel Belgie zowel in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen en  Limburg.

Export auto – Wij kopen alle wagens :

export auto - auto export
✔ Zonder keuring
✔ Met schade
✔ 4X4’s
✔ Recente wagens
✔ Met veel kilometers
✔ Monovolumes
✔ Lichte vrachtwagens
✔ Met weinig kilometers

Wilt u meer informatie of direct overgaan tot de export van uw auto?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Auto export, of wilt u meteen  de exportprocedure van uw auto in gang zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, je kan altijd vrijblijvend bellen: 0468/111 115 of  het formulier hierboven invullen om te kijken hoeveel je auto waard is bij ons. Kies ons voor de snelle en correcte afhandeling van de export van uw auto! Wij helpen je steeds met plezier verder zodat  u uw wagen voor de beste prijs kan exporteren.

Maak hier gebruik van onze gratis auto export service. Dit is de gemakkelijkste en correcte manier om je auto te verkopen. U kunt uw auto eenvoudig aanmelden door uw gegevens in ons formulier in te vullen. Zet uw vraagprijs zo scherp mogelijk want een auto met een te hoge vraagprijs is voor niemand interessant. Onze medewerkers zullen altijd voor de hoogste prijs gaan en gaan net zolang door tot u tevreden bent.  Zodra wij uw formulier ontvangen zullen wij u contacteren voor een afspraak en in overleg met u wordt besloten of u al dan niet uw auto wil exporteren. Wij staan garant voor een correcte afhandeling van uw verkoop. U ontvangt onmiddellijk cash geld! 

De export auto specialisten komen op afspraak bij u langs om auto te bekijken. Bij akkoord wordt uw auto gratis door ons meegenomen. Ons werkgebied is gelegen in Oost-Vlaanderen – West-Vlaanderen – Brussel – Brabant – Vlaams Brabant – Limburg en Antwerpen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Auto opkoper  –  Auto opkoper Vlaams Brabant  –  Auto opkoper Oost-Vlaanderen  –    Auto opkoper  Limburg  –   Auto opkoper Antwerpen  –   Auto opkoper West-Vlaanderen  –    Auto verkopen Oost-Vlaanderen  –   Auto verkopen West-Vlaanderen  –   Auto verkopen Vlaams Brabant  –  Auto verkopen Antwerpen  –    Auto verkopen Brussel  –   Auto verkopen Brabant  –   Auto verkopen Limburg  –   Export auto’s  –   Bedrijfswagen verkopen Oost-Vlaanderen  –  Bedrijfswagen verkopen West-Vlaanderen  –    Bedrijfswagen verkopen Vlaams Brabant  –   Bedrijfswagen verkopen Antwerpen  –  Bedrijfswagen verkopen Brussel  –   Bedrijfswagen verkopen Brabant  –   Bedrijfswagen verkopen Limburg  – Lichte vrachtwagen verkopen  –   Camionette verkopen

 

Export van auto’s

Uitvoer of export omvat de goederen die uit een land naar een ander land worden vervoerd. In dat andere land is daarmee sprake van invoer. Alle communautaire goederen die de Europese Unie verlaten moeten onder de douaneregeling uitvoer worden geplaatst. Dit betreft goederen uit het vrije verkeer van de EU die worden uitgevoerd. Hieronder vallen niet de goederen die onder de douaneregeling passieve veredeling zijn geplaatst.

Hoe werkt exporteren?

Om een voertuig uit te voeren, moet de kentekenregistratie van het voertuig in Vlaanderen worden beëindigd. Belangrijk voor de verkoper : Bij het exporteren van een voertuig ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs toont aan dat het voertuig niet meer op uw naam staat. Belangrijk voor de koper : De koper van het voertuig heeft exportdocumenten nodig om het voertuig in het land van bestemming te kunnen invoeren.

Auto exporteren naar buitenland

Wij kunnen de export van een auto naar vrijwel elk gewenst land voor u faciliteren. Door onze ruime ervaring zijn wij goed op de hoogte van de wetgeving van veel landen, en kunnen wij u daarover van deskundig advies voorzien. Dit geldt zowel voor landen van binnen en buiten de Europese Unie. Via ons rijdt uw auto binnen korte tijd de buitenlandse wegen. Wij zorgen voor een snelle export van uw auto naar het buitenland!

Auto exporteren naar Duitsland

Duitsland is een van de meest voorkomende landen voor de export van een auto. Let op er is wel een strenge Duitse wetgeving rondom geïmporteerde auto’s. Zie dat je op de hoogte bent van exportprocedure in Belgie en dan ken je  het exporteren van uw auto naar Duitsland gemakkelijk regelen.

Auto exporteren naar België

De export van een auto naar België doen we ook vrij regelmatig. De Belgische wetgeving kent voor ons geen geheimen, wij kunnen u precies vertellen welke stappen u moet doorlopen. Wanneer u weet wat u moet doen, bent u sneller klaar en wordt het risico op fouten geminimaliseerd. Kies dus bij het exporteren van uw auto naar België.

Auto exporteren naar Frankrijk

Ook heel wat wagens worden voor export naar Frankrijk klaargemaakt. U moet hiervoor nogal wat papieren verzamelen, wanneer u weet wat u doet bent u daar een stuk sneller mee klaar. Weet dat u van alles moet regelen rondom het exporteren van uw auto,  infomeer goed naar de export procedure in Frankrijk.

Wagen zonder keuring verkopen voor export

Een wagen zonder geldige technische keuring kunt u direct voor export verkopen. Belgische keuring speelt geen rol bij auto export, omdat die in het buitenland niet meer geldig is. Heel wat wagens worden intensief gebruikt en binnen 5 jaar verkocht naar buitenland. Het is van groot belang om geen extra kosten in uw gebruikte auto te investeren en verkoop u wagens in de staat dat hij zich bevind. We hebben geen bezwaar tegen hoge kilometerstand, verlopen keuring, blutsen of schade. In het buitenland worden gebruikte Belgische wagens gerepareerd en nog meerdere jaren gebruikt. We hebben geen bezwaar tegen allerlei mogelijke schades en mankementen aan uw tweedehandse auto. In het geval van binnen of buiten schade, kapotte motor, versnellingsbak of turbo kunt u eenvoudig hier uw  auto zonder repareren verkopen. Bijna alle gebruikte wagens worden naar Oostbloklanden geëxporteerd waar de reparatiekosten veel lager liggen als in West Europa.  Investeer geen extra kosten in uw auto en  verkoop hem zonder problemen met schade voor aantrekkelijk bedrag.