Lichte vrachtwagen verkopen

Auto Verkopen?

Vul onderstaand formulier in!

Alle velden met een * zijn verplicht!

Lichte vrachtwagen verkopen

Lichte vrachtWilt u uw lichte vracht wagen verkopen aan een eerlijke marktprijs? Dan zit je hier goed. U bent aangekomen op de juiste plaats , bij Lichte vrachtwagen verkopen kan het op een snelle manier bij mensen die je kunt vertrouwen.
Wij zijn een Belgisch autoinkoop bedrijf met een eigen ophaaldienst dat alle merken van auto’s en vracht en bestelwagens inkoopt. Wij van auto-verkopen-verkoop.be kopen bijna alles. Lichte vracht auto’s voor export met veel kilometers, schadewagens, alsook recente lichte vracht auto’s met weinig kilometers. Wij hebben geen autokeuring nodig wat het makkelijk maakt voor u als verkoper. Lichte vrachtwagen verkopen is reeds meer dan 10 jaar auto’s van particulieren en bedrijven en dit op een efficiënte en gestroomlijnde manier in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Vlaams Brabant, Brussel en Limburg.

Opkoper van lichte vrachtwagen gezocht

Een lichte vracht zonder keuringsbewijs kunt u aan ons verkopen voor export verkopen. Een Belgisch keuringsbewijs is niet belangrijk voor export, omdat dit in geen enkel land geldig is. De meeste mensen verkopen bestelwagen binnen de 5 jaar.  Wij kopen de bestelwagen of lichtvracht in de staat hij zich bevind, met of zonder veel kilometers op de teller, met of zonder schade,  met blutsen of zonder…  In het buitenland worden gebruikte Belgische bestelwagens gerepareerd en er wordt nog jaren mee verder gereden.

Verkoop uw lichte vrachtwagen aan auto-verkopen-verkoop.be

Voor elke lichte vrachtwagen verkoop kan u terecht bij auto-verkopen-verkoop.be. Wij kopen alle wagens tegen een correcte prijs en betalen cash uit.

 

Lichte vrachtwagen verkopen

 

Wij kopen lichte vrachtwagens over heel Vlaanderen

We nemen de lichte vrachtwagen steeds mee in de staat waarin hij zich bevindt zonder keuring en zonder garantie. Wij betalen je een eerlijke en goeie prijs voor je voertuig. Als u beslist om u lichte vracht auto aan ons te verkopen betalen wij onmiddellijk, meestal cash maar bankcheque of overschrijving is ook steeds mogelijk. Als lichte vrachtwagen opkoper schikken wij ons naar uw verlangen. Wij komen ter plaatse over heel Vlaanderen zowel in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen en  Limburg.

Lichte vracht particulier verkopen ? Contacteer ons.

De dag van vandaag zijn er heel wat mogelijkheden om een voertuig te verkopen denk maar aan advertenties op websites, autodealers, de garage, … Maar ook auto-verkopen-verkoop.be, hier kunt u gratis en snel uw bestelwagen via onze website aanmelden en binnen 1 dag verkopen. Het is volledig gratis, betrouwbaar en je krijgt meteen cash geld.

Voor gelijk welke lichte vrachtwagen dat uw wilt verkopen kan u terecht bij auto-verkopen.be. Je kan altijd vrijblijvend bellen: 0468/111 115 of  het formulier hieronder invullen om te kijken hoeveel je auto waard is bij ons. Wij helpen je steeds met plezier verder zodat  u uw lichte vracht voor de beste prijs kan verkopen

Tags :

Auto inkopen – Wagen opkoper  –  Opkoper Vlaams Brabant  –Opkoper Oost-Vlaanderen    –  Opkoper  Limburg –  Opkoper AntwerpenOpkoper West-Vlaanderen  – Wagen verkopen Vlaams Brabant  – Voertuig verkopen Antwerpen  – Auto verkopen Brussel  –  Wagen verkopen Brabant –  Voertuig verkopen LimburgExport auto’s  – Bedrijfswagen verkopen Oost-Vlaanderen  – Bedrijfswagen verkopen West-Vlaanderen  – Bedrijfswagen verkopen Vlaams Brabant  – Bedrijfswagen verkopen Antwerpen – Bedrijfswagen verkopen Brussel  – Bedrijfswagen verkopen Brabant – Bedrijfswagen verkopen Limburg – Lichte vrachtwagen verkopen  –  Camionette verkopen

Lichte vrachtwagen

Een “lichte vrachtauto” is een voertuig dat ontworpen en gebouwd werd voor het vervoer van goederen en waarvan de toegelaten massa niet meer is dan 3.500 kg. Voor dat soort bedrijfsvoertuigen bestaat er in België een gunstiger fiscaal stelsel dan dat voor personenauto’s.

De fiscale definitie bepaalt vooral de manier waarop de laadruimte moet afgesloten zijn van de passagiersruimte en de verhouding van de lengte van de laadruimte t.o.v. die van de wielbasis (afstand tussen de twee assen). Daardoor vallen de meeste monovolumes, terreinwagens en luxe 4×4’s fiscaal gezien niet binnen de categorie van lichte vrachtauto’s.

Welke fiscale voordelen heeft een ‘lichte vrachtauto’?

Voor een lichte vrachtauto zijn er volgende voordelen:

Het toezicht op de technische kenmerken die eigen zijn aan de fiscale definitie zal
worden uitgeoefend door de autokeuring.